Laatste weekjes Thailand
Hoi allemaal! Dit wordt mijn laatste verhaaltje, vannacht vliegen we terug naar huis!
Kho Phi Phi was heel leuk en bijzonder om te zien, dat is het eiland waar de tsunami is geweest. We hebben daar lekker gechilld, en we hebben een dagtrip gedaan naar het strand waar de film The Beach is opgenomen, heel mooi om te zien! Onze boot was alleen heel krakkemig en van hout en de golven waren heel hoog, paniek!!
Daarna zijn we naar Kho Phangang geweest en daar zijn we ongeveer 11 dagen gebleven, malou de zus van saar werkt daar bij een diveshop dus die haalde ons op, we hebben lekker geweest en uitgerust, bij onze bungalow zat een zwembad dus dat was heel relaxed! Natuurlijk zijn we ook naar de full en halfmoonparty geweest! De fullmoon was op het strand waar we ook altijd uitgingen, en persoonlijk vond ik het het niet zo bijzonder, het was gewoon uitgaan maar dan met duizenden mensen. De Halfmoon was wel echt supervet! De muziek was de muziek waar wij van houden en het was in de jungle, heel apart! Het grappige was dat malou twee nederlandse jongens was tegengekomen daar die ook op het ecl hebben gezeten, en eentje kende Ramon(vriend van Djoeah) weer, heel apart! Op Kho Phangang heeft Djoe gedoken, ze vond het heel leuk en stiekem ook steeds dieper, ik vind het idee van duiken toch een beetje eng en had er het geld niet voor dus heb het maar niet gedaan.
Na Kho Phangang zijn we naar Kho Tao gegaan en daar hebben we flink aan ons kleurtje gewerkt, helaas schijnt het slecht weer te zijn in nl dus is die kleur waarschijnlijk snel weer weg! Saar ging een dag eerder weg dan ons van Kho Tao terug naar Malou op Kho Phangang en wij gingen naar Bangkok.
We zijn gister aangekomen in Bangkok en hebben een beetje geshopt, meer souvenirs dan voor onszelf dus jullie zullen verwend worden;) En vandaag is het wachten, wachten en nog eens wachten. We gaan natuurlijk wel het WK kijken! En vannacht om 2:00 gaan we met de taxi naar het vliegveld, dan vliegen we naar Abu Dhabi en vanuit daar naar Frankfurt en dan zien we iedereen weer! Zo spannend!
Al met al is de tijd heel snel gegaan, laatst keken we fotos van maleisie en dat is voor mijn gevoel een half jaar geleden! We hebben zoveel gezien en gedaan, en je maakt zoveel mee! Ik ben zo blij dat ik lekker ben gaan reizen! Ik zal deze landen ook gaan missen, ieder in zijn eigen manier maar ik ben ook wel blij om weer lekker naar huis te gaan!:)
Tot snel allemaal! Liefs x
Ha die lieve Jamie,
Nog ff en dan weer thuis. De tijd is omgevlogen. Voor jullie nog meer dan voor ons, denk ik. Wij wensen jullie een heel goeie reis!! Kom veilig thuis. Heel veel iefs van Von, Paul en Sid
Ja mop het zit erop! Ik vind het niet erg hoor kan niet wachen tot je weer thuis bent! Ik hoorde van Max dat je een nachtje òverslaat`maar dan kun je lekker in het vliegtuig slapen toch. Het weer is nu lekkers zomers maar natuurlijk een stuk koeler dan in Thailand! Nou mop een goede reis en ......TOT MORGEN! xxxx Peet
heej lieverd, hele goede reis morgen en nog even een paar uurtjes wachten dan ben je weer lekker thuis. Ik hoop dat je wat slaap kan pakken in het vliegtuig dan kan je ons daarna al je verhalen vertellen :)
nou lieverd hele dikke kus en ik kan nu eindelijk tot morgen zeggen xx